Σχολικές Δραστηριότητες

Oct 16, 2024, 3:24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 27 Σεπτεμβρίου 2024

30 Σεπτεμβρίου 2024

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 27 Σεπτεμβρίου 2024

DSCN1962
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024,στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού DSCN1963

Αθλητισμού , πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις στο γήπεδο του Ατρομήτου ,με τη συμμετοχή όλων των μαθητριών , μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.
Με τα συνθήματα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου», Όλοι μπορούμε, Όλοι προσπαθούμε, Όλοι συμμετέχουμε, Όλοι αξίζουμε, όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς, συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
Τις αθλητικές δραστηριότητες επιμελήθηκαν άρτια οι γυμναστές μας, ο κύριος Κώστας Χρυσός και η κυρία Σταματία Γεωργούλη.
Κεντρικός σκοπός ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών και η συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, με απώτερο στόχο την ενημέρωση της ευρύτερης μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.
Ο υπεύθυνος του τμήματος Ένταξης κ. Κώστας Τσιρίκας έδινε τον παλμό και τη ζωντάνια, ξεσηκώνοντας τα παιδιά, αυτά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν μέσα από επιλεγμένες δραστηριότητες, οι οποίες ήταν προσαρμοσμένες κατάλληλα στην ηλικία τους!

DSCN1967DSCN1968DSCN1969